9

Magazijn

Ons moderne kantoor en de magazijnen bevinden zich op dezelfde locatie. Hierdoor werken wij efficiënt en met korte lijnen. Doordat wij veel producten op voorraad hebben kunnen wij in Nederland en Europa vanuit onze magazijnen snel leveren. Een spoedzending, orders op afroep en vragen over voorraden worden snel beantwoord.

9

Ons magazijn

Voor cosmetics en skincare artikelen

In het magazijn zijn de medewerkers op de hoogte van alle systemen en werkwijzen. Wij werken met moderne hulpmiddelen en zorgen voor continue verbetering en optimalisatie van de processen. Een nette werkplek en training van werknemers borgen de hoge mate kwaliteit die wij nastreven. Volledige traceability van ieder product is gegarandeerd.

9

Voorraadhoudend

Voor klanten kunnen wij ook voorraad houden. Zo kunt u veel kosten besparen en heeft u op het juiste moment de juiste producten beschikbaar. Wij kunnen ook voor een betrouwbare distributie zorgen, op afroep verzorgen wij snelle levering in Nederland en Europa. Bespaar ook op uw voorraadbeheer en stel uw beschikbaarheid van producten veilig.

Wij hebben een groot netwerk aan distributeurs waarmee wij al jarenlang samenwerken in Nederland, Europa en daarbuiten. We beschermen de orders zo goed mogelijk waardoor we beschadigingen tot een minimum kunnen beperken. Voor het verzenden van orders met specifieke eisen hanteren wij een strak protocol (bijvoorbeeld alcoholhoudende, brandbare en/of accijnsgoederen).

9

Bespaar ook!

Snelle levering, voorraadhouden of onze grote inkoopkracht. Profiteer van zeer scherpe condities op uw producten. Benieuwd hoe u kunt besparen? Neem contact met ons op en wij denken met u mee.