9

Over ons

DSC International is onderdeel van de LCA Holding en richt zich binnen de groep op de FMCG. Denk hierbij aan skincare producten, cosmetica, baby care en andere dagelijkse verzorgingsproducten. Wij hebben al vele jaren ervaring op het gebied van FMCG en richten ons voornamelijk op bedrijven zoals groothandels, ketens en webshops.

9

Strategisch partner

Wij zijn voor diverse klanten een strategisch partner bij het inkopen van een breed scala aan producten. In overleg kunnen wij bijvoorbeeld ook producten op voorraad houden voor onze klanten. Zo blijven uw kosten laag en krijgt u toch snel cosmetica, skincare of andere verzorgingsproducten geleverd binnen Nederland en Europa. Ook in moeilijke situaties waar haast is weten wij raad, zo zorgen wij ervoor dat we een betrouwbare partner zijn. Wij werken transparant en maken duidelijke afspraken. Wij gaan voor een lange termijn relaties en hiervoor moeten we samenwerken.

Zo heeft u kwalitatief hoogwaardige producten beschikbaar wanneer u deze nodig heeft en dat tegen een zo laag mogelijke prijs.

9

Duurzaamheid

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij werken graag efficiënt en scheiden afvalstromen. Onze moderne faciliteiten maken dit mede mogelijk.

Wij steunen diverse goede doelen, die regelmatig bij ons producten komen halen. Deze stellen wij geheel kosteloos ter beschikking. 

9

DSCinternational is onderdeel van:

LCA Holding. Hier bundelen we; expertise, marktkennis, schaalgrootte en een groot betrouwbaar netwerk.

Bij de LCA Holding staan kwaliteit, ambitie en plezier in wat we doen centraal. Vanuit deze kernwaarden werken wij. Zo bieden wij, als onafhankelijke groothandels, klanten een breed assortiment producten tegen scherpe prijzen. Wij kunnen voor een continue aanlevering zorgen van de producten die u nodig heeft. Dit kunnen wij doen voor vrijwel alle bekende merken. Ons doel is om klanten kwalitatieve producten te leveren, te ontzorgen in de beschikbaarheid tegen een zo laag mogelijke prijs.

9

Vanuit Noord-Nederland de wereld over!

Vanuit ons kantoor en onze magazijnen in Groningen verzorgen wij voor diverse klanten de levering van orders over de hele wereld. Samen met onze logistieke partners is er altijd een efficiënte en passende oplossing, voor grote als kleine orders. Dit vertaalt zich naar een betrouwbare leverancier met korte lijnen, die snel schakelt tegen de beste prijzen.

 In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid naar de groep van specialistische groothandels, die we nu zijn en daar zijn we trots op! Maar wij willen verder groeien en mede door ons professionele team met jarenlange ervaring in de internationale groothandel zal dit mogelijk zijn.

LCA group
9

Heeft u interesse in andere producten?

De LCA Holding biedt klanten hoge kwaliteit producten en service in diverse segmenten. Met Doctrade kunnen wij u voorzien van medische hulpmiddelen en met ABCprohair bieden wij professionele haarverzorgingsproducten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

9

Bespaar ook!

Snelle levering, voorraadhouden of onze grote inkoopkracht. Profiteer van zeer scherpe condities op uw producten. Benieuwd hoe u kunt besparen? Neem contact met ons op en wij denken met u mee.